اعلام زمان بازگشايي سامانه رزرواسيون مركز فرهنگي-آموزشي دانشگاه فردوسي مشهد(در بهشهر) ويژه نوروز1402

behshahr13960911 04

به اطلاع همکاران گرامی مي رساند، در نوروز 1402 مركز آموزشي-فرهنگي شماره 5 دانشگاه در بهشهر آماده ارائه خدمات به همكاران گرامي مي باشد. لذا متقاضيان مي توانند از ساعت7 صبح روز يك شنبه 7 اسفندماه 1401 صرفاً با مراجعه به پرتال شخصي لبه اداري- امور رفاهي-اسكان در مراكز اقامتي نسبت به رزرو اقدام نمايند. بديهي است امكان ثبت نام بصورت حضوري فراهم نمي باشد.

متقاضيان قبل از رزرو نكات ذيل را مد نظر قرار دهند:

1-بازه زماني پيك مذكور از 24 اسفندماه 1401 تا 8 ارديبهشت ماه 1402 مي باشد.

2-در ساعات اداري و روزهاي غير تعطيل امكان ايجاد رزرو و در تمام ساعات شبانه روز و همه ايام هفته امكان لغو و تكميل درخواست از طريق سامانه رزرواسيون دانشگاه وجود دارد.

3-پذيرش مهمانان صرفا بر مبناي ظرفيت اعلام شده براي هر سوئيت مي باشد لذا پذيرش بيش از ظرفيت ممنوع است.

4-فقط امكان رزرو سه شب و چهار روز براي هر مهمان فراهم است و امكان تمديد وجود ندارد.

5-هزينه اقامت بدون افزايش و مانند ايام تابستان 1401 مي باشد.

6-فقط امكان رزرو يك سوئيت براي هر متقاضي وجود دارد.

7-حضور عضو دانشگاهي در مجموعه بهشهر الزامي است.

كارشناس محترم اداره امور رفاهي سركار خانم نظافتي با شماره( 2239 3880 )آماده پاسخگويي به سوالات همكاران ارجمند دانشگاه مي باشند.