قابل توجه اعضای محترم هیات علمی و کارکنان معزز دانشگاه

با سلام و آرزوی سلامتی و تندرستی؛ پیشاپیش سال جدید و نوروز باستانی و حلول ماه مبارک رمضان را حضور همه همکاران محترم تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.
بدین وسیله به اطلاع می رساند طبق سنوات گذشته برنامه کاری مراکز رفاهی دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی به شرح ذیل می باشد:
مرکز رفاهی شماره 1 (واقع در بلوار شهید منتظری): از تاریخ 1401/12/29 لغایت 1402/01/03 به مدت چهار روز تعطیل بوده و از چهارم فروردین ماه 1402 آماده سرویس دهی و پذیرایی جهت برگزاری مجالس افطاری همکاران و ارایه غذا به صورت بیرون بر در وعده افطار می باشد.
مرکز رفاهی شماره 2 (پردیس دانشگاه فردوسی مشهد): از تاریخ 1401/12/29 لغایت 1402/01/13 به مدت چهارده روز تعطیل بوده و از چهاردهم فروردین ماه 1402 آماده سرویس دهی و پذیرایی جهت برگزاری مجالس افطاری همکاران و ارایه غذا به صورت بیرون بر در وعده افطار است. ضمناً آمادگی لازم جهت برگزاری مراسم افطار همکاران در تاریخ مذکور وجود دارد.

واحد خودگردان رفاهی دانشگاه فردوسی مشهد