بازگشايي سامانه رزرواسيون مركز آموزشي فرهنگي بهشهر جهت مهر ماه1402

behshahr13960911 04

به اطلاع مي رساند سامانه رزرواسيون بهشهر از ساعت 9 صبح روز سه شنبه 21 شهريور 1402 فعال خواهد شد كه متقاضيان محترم مي توانند با مراجعه به پرتال شخصي لبه توسعه منابع- نگهداشت و امور رفاهي- اسكان در مراكز اقامتي، نسبت به رزرو اقدام نمايند. بديهي است امكان ثبت نام بصورت حضوري فراهم نمي باشد.

متقاضيان قبل از رزرو نكات ذيل را مد نظر قرار دهند:

۱- بازه زماني ايام غير پيك از 1 مهر تا 24 اسفند ماه 1402 مي باشد.

۲- ايجاد رزرو، لغو يا تكميل درخواست از طريق سامانه رزرواسيون دانشگاه در تمام ساعات شبانه روز و همه ايام هفته وجود دارد؛ در صورت وجود مشكل در ساعات اداري روزهاي غير تعطيل امكان پيگيري وجود دارد.

۳- پذيرش مهمانان صرفاً بر مبناي ظرفيت اعلام شده براي هر سوييت مي باشد، لذا پذيرش بيش از ظرفيت امكان پذير نخواهد بود.

4- ظرفيت سوئيت يك خواب از سه نفر به چهار نفر افزايش يافته است.

5- امكان رزرو سه شب و چهار روز براي هر مهمان فراهم است و امكان تمديد در صورت خالي بودن سوييت ها وجود دارد.

6- در صورت درخواست سوييت مازاد، امكان رزرو با نرخ آزاد (بدون تخفيف) با هماهنگي كارشناس مربوطه وجود خواهد داشت.

7- حضور عضو دانشگاهي در مجموعه بهشهر الزامي است و پذيرش همراهان بدون حضور ايشان امكان پذير نمي باشد.

8- هزينه اقامت همراه با صبحانه بر اساس ظرفيت مجاز هر سوييت محاسبه شده است و هزينه صبحانه نفر اضافه زمان پذيرش در مجموعه بهشهر دريافت خواهد شد.

9- به منظور رفاه حال همكاران محترم امكان صرف صبحانه، ناهار و شام درمجموعه فراهم مي باشد.

ضمناً؛ سركار خانم رفيعي نيا با شماره (38802634) آماده پاسخگويي به سوالات همكاران ارجمند دانشگاه مي­ باشند.