IMG 0634 copy

باستحضار اعضای محترم هیأت علمی، یاوران گرامی و بازنشستگان معزز دانشگاه مي رساند سامانه رزرواسيون مجموعه آموزشی فرهنگی بهشهر و مهمانسرای تهران جهت خرداد ماه و تابستان 1403 از ساعت 10 صبح روز يكشنبه مورخ 1403/02/23 فعال خواهد شد كه متقاضيان محترم مي توانند با مراجعه به پرتال شخصي لبه توسعه منابع- نگهداشت و امور رفاهي- اسكان در مراكز اقامتي، نسبت به رزرو اقدام نمايند. بديهي است فرآیند ثبت نام سیستمی بوده و امكان ثبت نام بصورت حضوري فراهم نمي باشد.

متقاضيان قبل از رزرو نكات ذيل را مد نظر قرار دهند:

۱- بازه زماني بازگشايي از 1 خرداد لغايت 31 شهريور ماه 1403 مي باشد.
2- ايجاد رزرو، لغو يا تكميل درخواست از طريق سامانه رزرواسيون دانشگاه در تمام ساعات شبانه روز و همه ايام هفته وجود دارد؛ در صورت وجود مشكل در ساعات اداري روزهاي غير تعطيل امكان پيگيري وجود دارد.
3- پذيرش مهمانان صرفاً بر مبناي ظرفيت اعلام شده براي هر سوييت مي باشد، لذا پذيرش بيش از ظرفيت امكان پذير نخواهد بود.
4- امكان رزرو سه شب و چهار روز براي هر مهمان فراهم است و امكان تمديد در صورت خالي بودن سوييت ها با نرخ آزاد وجود دارد.
5- در صورت درخواست سوييت مازاد، امكان رزرو با نرخ آزاد (بدون تخفيف) با هماهنگي كارشناس مربوطه وجود خواهد داشت.
6- حضور عضو دانشگاهي در مجموعه بهشهر و تهران الزامي است در صورت نبود ايشان تكميل فرم تعهدنامه الزامي مي باشد.
7- هزينه اقامت همراه با صبحانه بر اساس ظرفيت مجاز هر سوييت محاسبه شده است و هزينه صبحانه نفر اضافه زمان پذيرش در مجموعه بهشهر دريافت خواهد شد.
8- به منظور رفاه حال همكاران محترم امكان صرف صبحانه، ناهار و شام درمجموعه فراهم مي باشد.(جهت بهشهر)
9- هزينه اقامت و ظرفيت سوئيت ها پيوست گرديده است.

ضمناً؛ سركار خانم سيفي با شماره (38802614 - 38802615) از ساعت 8 الي 16 آماده پاسخگويي به سوالات همكاران ارجمند دانشگاه مي­ باشند.

فرم تعهد می بایست توسط عضو دانشگاه که رزرو به نام ایشان انجام شده است، تکمیل و از طریق پیام رسان ایتا به سرکار خانم سیفی (شماره 09912284336) ارسال گردد.