.

بازگشايي مركز آموزشي ـ رفاهي شماره 5 دانشگاه (بهشهر)

behshahr-5

با توجه به مصوبه شوراي اداري و مالي دانشگاه و پس از هماهنگي بعمل آمده با مسوولين ذي ربط در استان مازندران شهرستان بهشهر و از آنجايي كه شرايط اوج گيري دوباره بيماري كرونا (در پيك ششم) نامعلوم مي باشد، مقرر شد مركز آموزشي ـ رفاهي شماره 5 دانشگاه در زاغمرز از روز دوشنبه مورخ 1400/7/19 و تنها با نيمي از ظرفيت ،  فعاليت خود را آغاز نمايد.

اعضاء محترم هيأت علمي و كاركنان ارجمند مي توانند همچون روال قبل با ورود به پرتال شخصي و در بخش رفاهي با رزرو و قطعي نمودن زمان مورد نظر خود و با در نظر گرفتن شرايط زير از اين مجموعه استفاده نمايند؛

1. به دليل كاهش ظرفيت امكان ارائه سوئيت مازاد به همكاران مقدور نخواهد بود.
    2. حداكثر مدت اقامت 3 شب و سه روزمي باشد.
    3. استفاده از اين مجموعه تنها براي همكاران ارجمند و بستگان درجه 1 ايشان (همسر، فرزندان، پدر، مادر، خواهر، برادر) مقدور مي باشد، لذا با توجه به ظرفيت هر واحد (قابل رويت در هنگام ثبت نام در پرتال) واحد مورد نظر انتخاب شود.
    4. ثبت نام و رزرو تنها در ساعت و روزهاي كاري و اداري (بجز روزهاي تعطيل و پنجشنبه) مقدور خواهد بود.(لغو رزرو در هر ساعتي از شبانه روز ممكن مي باشد)
    5. مسووليت بررسي محدوديت هاي ترافيكي و تردد بين شهري و استاني بر عهده متقاضيان محترم خواهد بود.

اداره امور رفاهی دانشگاه