2

نظر به شرايط خاص كشور در همه گيري بيماري كرونا  و به منظور رفاه حال آن دسته از همكاران ارجمند كه ترجيح آنان بر استفاده از خدمات پرستاري در منزل مي باشد، توافقي با  «مركز خدمات درماني ـ پرستاري در منزل موعود» به شماره مجوز 193301-3 با نرخ تعديل شده خدمات (لینک پيوست) صورت گرفته است. همكاران ارجمند مي توانند در صورت لزوم با شماره تلفن هاي اين مركز 38477722 -38477733 تماس حاصل نموده و پس از معرفي خود به عنوان همكار دانشگاهي (جهت برخورداري از شرايط ويژه) از خدمات مورد نظر بهره مند شوند.

download iconتعرفه و هزینه خدمات درمانی و پزشکی برای کارکنان، اساتید و بازنشستگان دانشگاه فردوسی مشهد(سال99)

توجه1: بر اساس توافق بعمل آمده بر مبلغ تعرفه پيوست 10% تخفيف (جز خدمات پزشك) اعمال خواهد شد.

توجه 2: براي هزينه هاي بيش از 400 هزار تومان، 15% تخفيف در نظر گرفته شده است.

توجه 3:بخش قابل پرداخت از هزينه هاي فوق از سوي بيمه تكميلي (پس از دريافت مدارك مربوطه شامل: نسخه پزشك ـ فاكتور مركز موعود ـ فاكتور مواد مصرفي و داروها) تنها مبلغ مصوب خدمت مشابه در محل كلينيك خواهد بود.

خواهشمنداست همكاران محترم در استفاده از خدمات مربوطه اين مركز به شرايط فوق توجه نمايند.

مدیریت امور اداری و رفاهی