فعال شدن سامانه وام

به اطلاع همكاران ارجمند مي رساند  امكان استفاده از وام هاي بانك ملي و تجارت (نرخ 18 درصد) به شرح زير فراهم شده است، كليه همكاران محترم متقاضي مي توانند همانند گذشته با مراجعه به پرتال شخصي نسبت به ثبت و ارسال درخواست  اقدام فرمايند.

- سقف معرفي همكاران به بانك ملي در هرماه محدود مي باشد لذا در صورت اتمام ظرفيت هر ماه در ماه بعدي معرفي صورت مي پذيرد.

- لطفاً پس از تاييد درخواست توسط ستاد رفاهي( داخلي 2242) ،جهت دريافت معرفي نامه به اتاق شماره353 سازمان مركزي (داخلي 2368) مراجعه فرماييد.

ضمناً ستاد رفاهي دانشگاه در حال پيگيري تسهيلات ديگري با نرخ سود پايين تر از ساير بانك هاست كه پس از حصول نتيجه به آگاهي همكاران محترم خواهد رسيد.