اطلاعيه خريد دوچرخه

به اطلاع كليه همكاران محترم دانشگاهي (رسمي ، پيماني و قراردادي ) مي رساند در راستاي ارائه خدمات رفاهي و گسترش خدمات دانشگاه سبز ، طي توافقات بعمل آمده امكان خريداري دوچرخه تا پايان بهمن ماه به صورت اقساطي ( 6 ماهه بدون كارمزد) و نقدي (4 درصد تخفيف) فراهم گرديده است.

متقاضيان محترم مي توانند جهت خريد اقساطي با مراجعه به پرتال شخصي/ اداري و مالي / ستاد رفاهي و زير منوي خريد دوچرخه ، پس از مطالعه راهنما (فايل پيوست) و مشاهده مشخصات انواع دوچرخه ، درخواست خود را ارسال و پس از تاييد درخواست، جهت دريافت معرفينامه به ستاد رفاهي مراجعه فرمايند.

- همكاران محترم جهت خريد نقدي و نحوه مشاهده از نزديك دوچرخه ها مي بايست پس از هماهنگي با دفتر دانشگاه سبز (داخلي 2226) جهت دريافت معرفينامه به همين دفتر مراجعه فرمايند.

- همكاران شركتي و دانشجويان محترم نيز مي توانند با مراجعه به دفتر دانشگاه سبز و دريافت معرفينامه با ارائه 6 فقره چك از اين تسهيلات استفاده فرمايند.

icon-9 راهنمای سامانه خرید دوچرخه