bozorgmehriran97

​ عقد تفاهم نامه با كلينيك دندانپزشكي بزرگمهر (طرف قرارداد بيمه ايران)

به استحضار اعضاي محترم هيأت علمي و غير هيأت علمي شاغل و بازنشسته دانشگاه و خانواده هاي آنان مي رساند، در راستای رفاه حال دانشگاهيان عزيز، ستاد رفاهي دانشگاه طي عقد تفاهم نامه امكان استفاده شما دانشگاهيان را از خدمات كلينك دندانپزشكي بزرگمهر طرف قرارداد بيمه ايران با كادري مجرب و متخصص را فراهم آورده است. لذا همكاران محترم دانشگاهي در صورت تمايل مي توانند از خدمات مركز فوق مشابه مراكز طرف قرارداد بيمه ايران، براي خود و خانواده هايشان كه تحت پوشش بيمه تكميل درمان هستند، بهره مند شوند.

خدمات دندانپزشكي در كلينك دندانپزشكي بزرگمهر:

• ارائه دهنده خدمات عمومي و تخصص دندانپزشكي
  • دندانپزشكي تحت بيهوشي و آرامبخشي
  • ارائه دهنده خدمات به بيماران داراي مشكلات زمينه اي
  • انجام ارتودونسي، ايمپلنت، درمان ريشه، جراحي دندان عقل، جراحي لثه، دندانپزشكي اطفال، ترميم و زيبايي، فك و صورت و ...
  • معاينه رايگان در اولين جلسه مراجعه
  • تاريخ قرارداد از 97/11/10  لغايت 98/11/9
  • عدم نياز به پزشك معتمد

نحوه استفاده :

براي استفاده از خدمات كلينك دندانپزشكي بزرگمهر، بيمه شده هاي عزيز دانشگاهي به همراه خانواده هاي محترمشان با ارائه كارت شناسايي دانشگاه، در اين مركز مي توانند تا سقف ريالي قرارداد (12/000/000ريال) و براساس تعرفه وزارت بهداشت و فرانشيز مصوب از خدمات دندانپزشكي كلينك استفاده نمايد و مابقي هزينه ها با اقساط تا حداكثر 6 ماهه از حقوق (سرپرست دانشگاهي - حداقل مبلغ هر قسط دو ميليون و پانصد هزار ريال)كسرگردد .

ساعات كار كلينيك:

• صبح ها از ساعت 9 الي 13/30 و عصرها از ساعت 17 الي 21