...

قابل توجه عموم دانشگاهیان گرامی

با پی گیری‌های به عمل‌آمده از سوی اداره رفاه دانشگاه تربیت مدرس امکان خرید زمین در استان مازندران (شهر نشتارود) با شرایط زیر برای دانشگاهیان فراهم آمده است. خواهشمند است ضمن مطالعه و بررسی شرایط خرید، در صورت تمایل و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09228250410 و 02182883134 آقای ابراهیم‌نژاد رئیس اداره رفاه دانشگاه تربیت مدرس تماس حاصل فرمایید.

آدرس زمین‌ها:
اول: چالوس، نشتارود، آزارود، خیابان شهید حسینی
دوم: چالوس، نشتارود، کترا، اول تالشه محله، سمت راست خیابان
سوم: چالوس، نشتارود، نرسیده به نعمت‌آباد، مازابن سفلا، سمت چپ خیابان

• قطعات به صورت 500 متر یا 400 متری همراه با سند و جواز ساخت به نام فرد متقاضی تحویل خواهد شد.
  • همکاران محترم در صورت تمایل می‌توانند برای هر سه قطعه معرفی شده ثبت‌نام نمایند.
  • قیمت زمین متری 6,000,000 ریال می باشد.

شرایط پرداخت:
40% پیش پرداخت در هنگام ثبت‌نام، 25% هنگام تحویل ملک دو ماه بعد از قسط نخست، 25% هنگام تحویل جواز ساخت که سه ماه بعد از تحویل ملک می‌باشد، 10% هنگام تحویل سند که 5 ماه بعد از صدور جواز خواهد بود.

لازم به ذکر است قرعه‌کشی برای جانمایی قطعه خریداری شده پس از پرداخت قسط دوم صورت خواهد گرفت.
لطفاً در صورت تمایل برای ثبت نام اولیه فرم پیوست راتکمیل و حداکثر تا تاریخ 12/08/1397 از طریق فکس به شماره 82883294 ارسال فرمایید. بدیهی است پس از به حد نصاب رسیدن تعداد متقاضیان، شماره حساب مورد نظر و زمان واریز قسط نخست به متقاضیان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

download iconفرم ثبت نام (PDF)

با تشکر
اداره رفاه دانشگاه تربیت مدرس