صدور بيمه آتش سوزي، مسئوليت و حوادث خانه و خانوار (طرح مهر)

به اطلاع بیمه شدگان محترم تکمیل درمان شرکت بیمه ایران می رساند، در راستای ايجاد تسهيلات رفاهي در سال 97-96، در كنار قرارداد “بيمه تكميل درمان”، شركت خدمات بيمه اي اسطوره (بيمه ايران) طرح بيمه آتش سوزي، مسئوليت و حوادث خانه و خانوار (طرح مهر) با تعهد 500/000/000 ريال به صورت رايگان براي كليه بيمه شدگان دانشگاه به عنوان هديه در نظر گرفته است.

مقتضی است كليه همكاران محترم آن دانشكده/واحد كه تحت پوشش بيمه تكميلي درمان ايران مي باشند، فرم پيوست را پس از گرفتن پرينت، به صورت دستي تكميل و حداكثر تا تاريخ 1396/07/25  به ستاد رفاهي دانشگاه ارسال نمايند. بديهي است بيمه نامه مذكور فقط براي عزيزاني صادر مي شود كه فرم پيشنهاد ارسالي را تكميل نموده باشند.

شايان ذكر است علاوه بر آن، همكاران ارجمند مي توانند براي تكميل و تحويل فرم مذكور، به دفتر بيمه مستقر در پرديس و يا به ستاد رفاهي دانشگاه (سازمان مركزي اتاق 226) مراجعه نمايند. ضمنأ ذكر شماره تلفن همراه متقاضي در فرم ارسالي، الزامي مي باشد.

download iconفرم صدور بيمه آتش سوزي، مسئوليت و حوادث خانه و خانوار (طرح مهر)