.

قابل توجه همکاران محترم دانشگاه

به اطلاع همکاران محترم دانشگاه می رساند، بانک مسکن اقدام به معرفی حساب «سپرده سرمایه‌گذاری ممتاز بانک مسکن» با قابلیت های منحصر به فرد با بازدهی بسیار خوب نموده است.
این حساب قابلیت دریافت و پرداخت داشته و معادل سپرده‌های کوتاه مدت عادی (10%) سود دارد. علاوه بر این سود، اوراقی به این حساب تعلق می‌گیرد به نام اوراق حق تقدم تسهیلات که سودی معادل 4% الی 5% به میزان سود قبلی اضافه می‌شود. از محل این اوراق می‌توان تسهیلات خرید، ساخت و تعمیر مسکن تا سقف یک میلیارد ریال دریافت نمود. علاوه بر این اوراق حق تقدم قابل هدیه دادن به دیگران نیز هست. همچنین قابلیت فروش در فرابورس را دارد.
جهت افتتاح حساب و ارائه توضیحات بیشتر تمامی شعب استان آماده ارائه خدمت می‌باشند. ضمناً اطلاعات شعب استان به شرح پیوست تقدیم می‌گردد.

download iconمتن کامل اطلاعیه بانک مسکن و اطلاعات شعب استان

ستاد رفاهی دانشگاه