1. اخبار

«يا من اسمه دواء و ذکره شفاء»

عرضه محصولات طبيعي و ارگانيک:

با اين باور که لايق بهترين ها هستيد، ويژگي برخي از محصولات خود را به شما معرفي مي کنيم.

روغن کنجد:

اين محصول از مرغوب ترين دانه هاي کنجد توليد مي گردد. روغـن کـنجد به دليل داشتن مقـاومت بالا در برابر حرارت، دود نکرده و بوي نامطبوع در آشپزخانه توليد نمي کند. از اين رو، مناسب ترين روغن جهت سرخ کردن مواد غذايي است. روغن کنجد در از بين رفتن سرطان هاي خفته در بدن، کاهش کلسترول بد خون، کاهش فشار خون و جلوگیری از بروز سکته قلبی موثر است.
این محصول در بطری های نیم، یک و دو لیتری عرضه می شود. قیمت این محصول باتوجه به کیفیت کنجد و نوع دستگاه از لیتری 22000 تومان تا 29000 تومان در بازار موجود است. روغن کنجد این فروشگاه از بهترین نوع به لحاظ کیفیت و دستگاه با فناوری جدید می باشد (قیمت 26000 تومان)، اما با تخفیف 7 درصدی در این فروشگاه برای اعضای هیات علمی و کارکنان گرامی دانشگاه به مبلغ 24000 تومان عرضه می شود.

زعفران:

دست چيني از بهترين مزارع جنوب خراسـان است و طعـم، رنگ و بوي سفره هاي ايراني را با خود به ارمغان مي آورد. زعفران مرغوب در این فروشگاه برای اعضای هیات علمی و کارکنان گرامی دانشگاه با 10 درصد تخفیف عرضه می شود.

ساير محصولات:

زيره سياه کلات، خشکبار، حبوبات، پسته، گردو، آجيل و انواع عرقيات . سایر محصولات این فروشگاه نیـز برای اعضـای هیات علمی و کارکنان گرامی دانشگاه با تخفیف بین 15 الی10 درصدی عرضه می شود.

اينک افتخار داريم با ارائه محصولات فوق، سهمي ناچيز در سلامت شما عزيزان داشته باشيم.

آدرس و تلفن شعب :

شعبه 1 : بلوار جلال آل احمد، جلال آل احمد 35، نبش چهار راه اول