اطلاعیه شماره 82

قابل توجه همکاران محترم

شرایط و تعهدات بیمه تکمیلی درمانی دانشگاه

احتراماً با عنایت به پیگیری ستاد رفاهی جهت پرداخت 50 درصد هزینه حق بیمه درمان تکمیلی کارکنان اصلی بیمه شده و افراد تحت تکفل توسط دانشگاه و مصوبه هیأت رئیسه محترم در خصوص پرداخت هزینه مذکور از محل هزینه رفاهی و همچنین باتوجه به هدف ستاد رفاهی مبنی بر ارائه خدمات بیمه‌ای در شأن و منزلت کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد به استحضار می‌رساند، بيمه درمان تكميلي همكاران محترم از تاریخ 1395/03/01 لغایت 1396/03/01 با بیمه ایران و با شرايط و تعهدات ذیل منعقد شده است. لذا مقتضی است کلیه همکاران طبق اطلاعیه ای که روزهای آتی در سایت دانشگاه اعلام خواهد شد از طریق پرتال شخصی (پویا) اقدام لازم بعمل آورند.

توجه : سرانه حق بیمه درمان تکمیلی با تعهد دندانپزشکی بدون احتساب ارزش افزوده معادل 845000  ریال و بدون تعهد دندانپزشکی بدون احتساب ارزش افزوده 680000 ریال برای هرنفر خواهد بود. ضمنا براي كليه بيمه شدگان اصلي قرارداد، يك فقره بيمه آتش سوزي طرح حامي خانه و خانواده به صورت رایگان در زمان انعقاد قرارداد صادر خواهد شد.

شایان ذکر است، با عنایت به اینکه تاکنون رقم ارزش افزوده سال 1395 اعلام نشده است، براساس مصوبات دولت 9 تا 10 درصد به مبالغ مذکور اضافه خواهد شد.

download iconطرح گروهی فول درمان (طرح الف، فاقد ارایه خدمات دندان پزشکی)

download iconطرح گروهی فول درمان (طرح ب، ارایه خدمات دندان پزشکی)

ستاد رفاهي دانشگاه