اطلاعیه شماره 77

به استحضار همکاران محترم دانشگاه می رساند، در راستای سیاست ها و مصوبات "شورای راهبردی دانشگاه سبز" ، به منظور تحقق دانشگاه سبز و ایفای نقش موثر در حفظ و بهبود محیط زیست ، و همچنین اشاعه فرهنگ ورزش در دانشگاه و رفاه دانشگاهیان محترم، ستاد رفاهی اقدام به خرید دوچرخه بصورت نقدی و واگذاری آن بصورت اقساط (10 ماهه) به همکاران محترم نموده است.

متقاضیان محترم می توانند با مراجعه به پرتال شخصی خود (بخش معاونت اداری و مالی، منوی رفاهی، زیر منوی خرید دوچرخه) از شرایط و نحوه خرید مطلع و در خواست خود را ارسال نمایند (توجه : با firefax وارد شوید) .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 8927000 - 051 تماس و یا به آدرس بلوار کلاهدوز، تقاطع سلمان فارسی، فروشگاه دوچرخه رودی مراجعه نمایند.

ضمناً ضروری است، پس از انتخاب دوچرخه مورد نظر، مبلغ 20درصد قیمت آن را که پس از 10 درصد تخفیف مشخص شده را به حساب 99921-4250 تحت عنوان حساب متمرکز عواید خدمات دانشگاه واریز نمایند.