اطلاعیه 30

قابل توجه همکاران دانشگاه

بر اساس پیگیری های صورت گرفته، دفتر نمایندگی شرکت بیمه ایران موافقت خود را جهت افزایش یا کاهش افراد تحت تکفل برای آخرین مرتبه از تاریخ 1394/04/09 لغایت 1394/04/20 اعلام نموده است لذا خواهشمند است همکارانی که تقاضای عضویت جدید یا افزایش یا کاهش افراد تحت تکفل (بیمه تکمیل درمان) را دارند حداکثر تا تاریخ 1394/04/20 جهت تقاضای عضویت جدید فرم شماره یک و جهت افزایش یا کاهش افراد تحت تکفل فرم شماره 2 را که به پیوست می باشد تکمیل و فرم های مربوطه را شخصاً یا توسط نامه رسان به ستاد رفاهی دانشگاه تحویل فرمایند. شایان ذکر است فرمهای که بعد از تاریخ مذکور به این ستاد ارسال گردد بلااثر خواهد بود و مسئولیت بر عهده فرد متقاضی می باشد .

ستاد رفاهي دانشگاه

download iconشرایط و تعهدات بیمه تکمیلی ایران

download iconدریافت فرم شماره یک (ویژه متقاضیان جدید)

download iconدریافت فرم شماره دو (ویژه بیمه شدگان فعلی جهت حذف و اضافه، انصراف كلي و تمايل يا عدم تمايل به پوشش دندانپزشكي در قرارداد جاری)