انعقاد تفاهم نامه همکاری بین ستاد رفاهی دانشگاه و شرکت بیمه ایران

با عنايت به هدف ستاد رفاهي دانشگاه فردوسی مشهد مبني بر ارائه خدمات بيمه­ اي در شان و منزلت كاركنان دانشگاه و ارتقای سطح و شیوه ارائه خدمات بیمه­ ای، خوشبختانه پیرو پیگیری ها و اقدامات انجام شده، تفاهم نامه­ همکاری بین ستاد رفاهی دانشگاه و شرکت بیمه ایران شعبه استان خراسان به منظور دستیابی به اهداف فوق منعقد گردید.

براساس این تفاهم نامه مسوولان بیمه ایران متعهد شدند برنامه های خود را درخصوص تجمیع و تمرکز امور بیمه ای کارکنان،اساتید،دانشجویان،ساختمان ها،اموال و مسوولیت این دانشگاه به مسوولان دانشگاه فردوسی مشهد ارائه کنند.

تفاهم نامه بیمه ایران با دانشگاه فردوسی مشهد تا اول خرداد ماه سال 95 اعتبار دارد.

لازم به ذکر است با عنايت به پيگيري ستاد رفاهي دانشگاه مبني بر پرداخت 50 درصد هزينه حق بيمه درمان تكميلي كاركنان اصلي بيمه شده و افراد تحت تكفل توسط دانشگاه و با عنايت به مصوبه هیات رئيسه محترم دانشگاه مبني بر تاييد پرداخت هزينه مذكور از محل هزينه رفاهي، حق بیمه کارکنان که باید توسط فرد بیمه شده پراخت گردد بابت طرح یک (بدون دندانپزشکی) برای هر نفر 313648 ریال و طرح دو (با دندانپزشکی) برای هر نفر 430550 ریال خواهد بود که بعد از تایید مدیریت اداری و پشتیبانی از حقوق ماهیانه افراد کسر خواهد گردید.