قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان محترم دانشگاه

شرکت " خدمات هوایی و جهانگردی ادیبیان و شرکاء " شعبه پردیس دانشگاه از تاریخ 1393/08/03  فعالیت خود را آغاز نموده است، لذا همکاران محترم دانشگاه می‌توانند جهت تهیه بلیط و استفاده از خدمات آن شرکت به آدرس ذیل مراجعه فرمایند.

آدرس : پردیس دانشگاه – بلوار علوم – جنب مرکز تحقیقات زمین لرزه شناسی

ساعت کار : شنبه تا چهارشنبه 15 – 8 و پنج شنبه 14 – 8

تلفن : 38838652 -   38838653

بر اساس تفاهم‌نامه بین شرکت خدمات هوایی و جهانگردی ادیبیان و شرکا و ستاد رفاهی دانشگاه فردوسی تسهیلات به شرح زیر جهت اعضاء محترم هیأت علمی و کارکنان مورد توافق قرار گرفته است.

1-كليه اعضاء هيأت علمي و كاركنان مي‌توانند از بليط‌ هاي پروازهاي خارجي با 5% تخفيف استفاده نمايند .

2-برای استفاده از تورهای داخلی و خارجی تخفیف 3% می باشد.

3_برای استفاده از بلیط هواپیمایی 5 ستاره قطرایروز در کابین اکونومی ،6 % و در کابین بیزنیس، 8% می باشد.

برای استفاده بهینه از خدمات نیز می توانید با تلفن (هشت خط) 38598151 شرکت تماس گرفته و تمام مراحل ثبت نام حتی الامکان بصورت تلفنی یا الکترونیکی انجام می پذیرد.

آدرس دفتر مرکزی :مشهد خیابان پاسداران _شماره 56