.

قابل توجه اعضاء محترم هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان محترم دانشگاه

با توجه به توافق به عمل آمده با شركت هواپيمايي آتي، اعضاء محترم هيأت علمي،همكاران و دانشجويان محترم مي‌توانند به شعبه مستقر در دانشگاه مراجعه و از خدمات شركت مذكور به شرح ذيل بهره مند گردند:

1-كليه اعضاء هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان دانشگاه و همراهان آنها مي‌توانند از خدمات فروش بليط قطار و هواپيما در طي ساعت كاري از 8 صبح الي 7 شب استفاده نمايند (به استثناء ساعت 2 تا 5 بعدازظهر) كه در اين ساعات، دفتر مركزي فعال مي‌باشد.

2-كليه اعضاء هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان و خانواده درجه يك آنان به همراه پدر و مادر خود و همسرشان مي‌توانند از كليه بليط‌هاي پروازهاي خارجي با 5% تخفيف استفاده نمايند كه اين تخفيف علاوه بر تخفيف شركت ايران اير براي اعضاء هيأت علمي مي‌باشد.

1-2) تمامي پروازهاي شركت هاي خارجي كه از مبدأ و بالعكس به مقصد مشهد مي‌باشند، شامل تخفيف 8% مي‌باشد.

2-2) همكاراني كه از شركت هواپيمايي تركيش استفاده نمايند از تسهيلات ذيل بهره‌مند مي‌گردند:

*تخفيف كليه بليط هاي تركيش به ميزان 10%

*بار مجاز اكونومي 40 kg ( غير از كانادا و آمريكا)

*بار مجاز اكونومي جهت كانادا و آمريكا 2 بسته 32 kg

* بار مجاز بيزينسي 50 kg 3-

3- كليه اعضاي هيأت علمي، كاركنان، دانشجويان و خانواده درجه يك آنان مي‌توانند جهت استفاده از تورهاي خارجي از 15% تخفيف (8% بليط هواپيما + 7% از الباقي مبلغ پكيج) استفاده نمايند.

1-3) تورهاي خارجي كه داراي پكيج مسافرتي مي‌باشد را شامل مي‌گردد، لذا مسافرت‌هاي خارجي و تورهاي خارجي ديگر مانند دبي كه شامل هتل و بليط هواپيما هستند، فقط مشمول تخيف بليط مي‌باشند.

آدرس شعبه دانشگاه :جنب فروشگاه تعاوني مصرف – تلفن مستقيم : 8832500

آدرس دفتر مركزي : احمدآباد – نبش ابوذر 8 – پلاك 58 – تلفن : 8431919