بازدید شهردار مشهد و هیأت همراه از دانشگاه فردوسی مشهد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد، شهردار مشهد و هیأت همراه روز چهارشنبه، 27 خرداد از بخش های مختلف دانشگاه بازدید و در نشست مشترک با اعضای هیأت علمی دانشگاه شرکت کردند.
دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در نشست مشترک با خیر مقدم به شهردار و هیأت همراه، شهرداری را ابرسازمانی دانست که به صورت علمی اداره می شود و اثر آن را می توان در تمام زندگی روزمره مردم مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه فردوسی مشهد، الگوی آموزش عالی در سطح استان است خاطرنشان کرد: بسیاری از مدیران شهری مشهد یا استاد این دانشگاه بوده و یا به نوعی با این دانشگاه در ارتباط هستند.
دکتر کافی جامعیت دانشگاه فردوسی مشهد را یک امتیاز ویژه برای دانشگاه دانست و یادآور شد: اعضای هیأت علمی دانشگاه در مناطق مختلف دنیا تحصیل کرده اند و این نشان دهنده تنوع تجربیات در سطح آموزشی دانشگاه است.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: دانشگاه مرکز تحول است و با تجمع نخبگان موجود در دانشگاه و با انرژی جوانی حاضر است با تمام توان در کنار شهرداری حضور داشته باشد.
وی وجود شهدا، آزادگان و جانبازان دانشگاهی را بیش از سایر سازمانها دانست و عنوان کرد: تلاش تیم مدیریت جدید در راستای سند راهبردی و استفاده از تلاش مدیران گذشته است.
دکتر کافی با اشاره به افتخارات دانشگاه فردوسی مشهد در سالهای اخیر، از تلاشهای شهرداری که بنابر اصول دانش محوری و در راستای کمک به فعالیتهای دانشگاه انجام شده است، قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه بیشترین حجم قرارداد دانشگاه با شهرداری منعقد شده است، ابراز امیدواری کرد با همکاری بیشتر دانشگاه و شهرداری، تعلق دانشگاه فردوسی مشهد به شهر مشهد روز به روز بیشتر شود.
در ادامه سید صولت مرتضوی، شهردار مشهد با اشاره به قابلیت بستر سازی دانشگاه برای معرفی ایران به مردم جهان گفت: برای سرآمد شدن باید در سه سطح بین المللی، داخلی و منطقه ای فعالیت داشته باشیم.
وی تقویت دانشگاه را یک فریضه ملی و شرعی دانست و یادآور شد: خرید محصولات ایرانی حتی با کیفیت پایین تر و هزینه بیشتر باعث می شود که ایران بتواند در بازارهای جهانی تسلط پیدا کند.
شهردار مشهد با بیان اینکه تبدیل گفتمان به فعل و عمل در دانشگاه انجام می شود یادآور شد اگر به دانشمندان داخلی اعتماد داشته باشیم می توانیم دانش دنیا را در اختیار بگیریم.
وی ادامه داد: راه خودکفایی، افزایش ثروت ملی، اقتصاد پویا از دانشگاه می گذرد و شهرداری آماده هر گونه خدمتگزاری به دانشگاه است.
در ادامه دکتر آهنچیان،عضو هیأت علمی و مسئول فعاليت هاي دانشگاه در سال پايتخت فرهنگي جهان اسلام( مشهد 2017) رویکرد دانشگاه فردوسی مشهد در این خصوص را کمک به اعتبار و خوش نامی شهر مشهد دانست و گفت: دانشگاه فردوسی مشهد سعی دارد مشهد را شهر تکریم علم، عالم، تعلیم تربیت و معلم معرفی کند.
دکتر کاهانی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات، دانشگاه فردوسی مشهد را دانشگاه برتر در زمینه فناوری دانست و یادآور شد: شهرداری مشهد نیز در زمینه فناوری اطلاعات با فعالیت شهر هوشمند و حمل و نقل هوشمند پیشتاز این حوزه است.
وی با ابراز امیدواری از تاسیس پژوهشکده شهر هوشمند در دانشگاه گفت: مدل شهر هوشمند که به مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز توجه شود می تواند با کمک کارشناسان دانشگاه فردوسی مشهد انجام شود.
پیش از نشست مشترک، بازدید از پژوهشکده هوا خورشید، واحدهای فناور منتخب مرکز رشد، پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی انجام شد و همچنین هسته پژوهشی حمل و نقل ریلی دانشگاه نیز با حضور شهردار و هیأت همراه افتتاح گردید.
لازم به ذکر است شهردار مشهد و هیأت همراه نماز ظهر و عصر را در مسجد حضرت زهرا(س) اقامه و در ادامه با حضور در مزار شهدای گمنام به مقام شهیدان ادای احترام کردند.