دفتر نمايندگي دانشگاه در تهران

وظایف :

• بررسي نحوه سفارش وخريد كالاهاي داخلي (بصورت عمده) و خارجي (ارزي) به منظور كاهش مراحل خريد و صرفه‌جوئي در وقت و تسريع در كار.
  • بررسي و پيگيري فرآيند ترخيص كالاهاي خريداري شده از خارج كشور.
  • خريد تجهيزات مورد نياز به صورت موردي كه از واحدهاي مختلف دانشگاه به اين دفتر محول مي‌گردد.
  • نظارت و اداره مهمانسراي دانشگاه با چهار سوئيت جهت اقامت در هنگام مأموريت هيئت رئيسه و اعضاي هيأت علمي و مديران محترم و همچنين پذيرش و هماهنگي براي استقرار در خوابگاه سپند شرقي در ساعات اداري و غيراداري و اسكان دادن به مهمانان اعم از مديران، اعضاي هيأت علمي وكاركنان به شكل انفرادي.
  • پيگيري مكاتبات بعمل آمده مابين وزارتخانه، سازمانها و وزارتخانه‌ها و دانشگاههاي مستقر در تهران كه دانشگاه با آنها در ارتباط است به منظور تسريع در امر نتيجه گيري.
  • مراجعه به سفارتخانه جهت اخذ ويزا براي شركت كنندگان دانشگاهي در كنفرانس‌ها و همكاراني كه در صدد استفاده از فرصت مطالعاتي مي‌باشند.
  • تحويل مدارك دانش آموختگان ساكن تهران و غيره.
  • تحويل كليه نامه‌هاي اداري و متفرقه به وزارت خانه‌ها و سازمان‌هاي ديگر.
  • انجام امور مربوط به مأموريتهاي دانشگاه در ساعات اداري و غير اداري.
  • پيگيري كليه مكاتبات دانشگاه با ساير مراجع اعم از حقوق و حقيقي.
  • پيگيري امور مربوط به دانشجويان غيرايراني اعم از رواديد و ... جهت ادامه تحصيل در دانشگاه.
  • انجام كليه كارهاي اداري و غير اداري در طول شبانه روز.

آدرس : پیچ شمیران - ابتدای خیابان شریعتی - کوچه پیر جمالی - پلاک 4 - دفتر نمایندگی دانشگاه فردوسی مشهد

تلفن : 77500988 - 77501310 - 021

فکس : 77500731 - 021