قابل توجه دانشگاهیان گرامی به ویژه دانشجویان عزیز

به اطلاع می ‏رساند در راستای تحقق اهداف دانشگاه سبز و به منظور خدمت‏ رسانی بهتر، افزایش رضایت‏مندی دانشجویان، کاهش آلودگی و بار ترافیکی سطح پردیس، از روز دوشنبه مورخ 1397/11/15، مسیر گردش اتوبوس‏ ها به صورت حلقه ای پیرامون واحدهای دانشگاه از طریق مسیرهای اصلی پردیس و بصورت نقشه زیر انجام خواهد شد.

newmasir

مزایای طرح :

1- در مسیر قبلی، اتوبوس‏ ها از خوابگاه مصلی‏ نژاد حرکت کرده و در مسیری پادساعت گرد، به سمت درب شرقی و بعد درب غربی حرکت می‏ کردند. سپس دور زده و همین مسیر را برمی گشتند. در این رفت و برگشت، هر بار حدود 6200 متر مسافت طی می ‏شد. در طرح جدید، طول مسافت طی شده در هر بار چرخش اتوبوس ها و برگشت به نقطه اول حدود 5000 متر است. همچنین تعداد ایستگاه ها به نصف (از 24 ایستگاه به 12 ایستگاه) کاهش می‏ یابد. مشخص است که این موارد منجر به کاهش آلودگی، کاستن از تردد اضافه و افزایش سرعت سرویس‏ دهی خواهد شد.

2- در مسیر جدید، واحدهای دانشگاهی که پیشتر در مسیر سرویس‏ دهی اتوبوس ها قرار نداشتند (دانشکده‏ های علوم ورزشی، دامپزشکی، معماری و شهرسازی، مرکز رفاهی شماره 1)، در مدار قرار می ‏گیرند.

3- در طرح جدید، اتوبوس‏ ها فقط در یک باند از مسیر اصلی داخل پردیس (مسیرساعت‏ گرد)، تردد خواهند نمود و باند دیگر بطور کامل از تردد اتوبوس ‏ها تخلیه می ‏شود که در کاهش ترافیک این مسیر تأثیرگذار خواهد بود.

4- مسیر جدید تردد اتوبوس‏ ها بصورت ساعت‏گرد در نظر گرفته شده است. به این ترتیب در تقاطع ها و میدان ها، اتوبوس‏ ها صرفاً گردش به‏راست خواهند داشت. بنابراین اتوبوس‏ ها نیازی به چرخش دور میدان ندارند و از قطع شدن مسیرها و تداخل ترافیکی با سایر مسیرهای منتهی به میدان یا تقاطع (که در حالت گردش به چپ روی می دهد و گاهی منجر به انسداد، احتمال تصادف یا کندی ترافیک می شود)، جلوگیری خواهد شد.

5- از آنجاکه بیشترین مبدأ و مقصد سفرهای داخل پردیس متعلق به میدان علوم است، لذا ابتدا و انتهای خط تردد اتوبوس‏ ها نیز به میدان علوم منتقل خواهد شد. در موارد معدودی که راننده ‏ها برای استراحت در پارکینگ میدان علوم توقف خواهند کرد (که البته همزمان با ساعت شروع کلاس ها نخواهد بود)، از دانشجویان محترم درخواست می شود جهت ادامه مسیر، اتوبوس را عوض نموده و از خودروی دیگری که در حال سرویس است، استفاده نمایند.

از دانشجویان عزیز درخواست می گردد ضمن همراهی دانشگاه در اجرای این طرح آزمایشی، نظرات انتقادی و پیشنهادی خود را از طریق شورای صنفی دانشجویان، به مدیریت اداری و پشتیبانی دانشگاه منتقل نمایند.

معاونت اداری و مالی دانشگاه