قابل توجه همکاران محترم دانشگاه

در راستاي ارج نهادن به نهاد خانواده و ايجاد حس همدلي بيشتر بين دانشگاهيان گرامي و به مناسبت شادباش عيد سعيد فطر، روابط عمومي و حوزه رياست به پيشنهاد انجمن نجوم دانشگاه فردوسي مشهد، مذاكراتي با اقامتگاه بوم گردي ارگ رادكان ترتيب داده تا امكان استفاده از سفر يك روزه شما بزرگواران همراه با خانواده محترم فراهم شود.

سفر علمي، گردشگري شامل برنامه هايي از قبيل، بازديد از برج رادكان و حمام تاريخي دوره نادري، رصد ستارگان، موسيقي سنتي، طبيعت گردي همراه با يك شب اقامت، صبحانه، ناهار، شام و پذيرائي ميان وعده مي باشد. دانشگاهيان مي توانند جهت ثبت نام و اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 09154070242 آقاي كاظميان مدير اقامتگاه بوم گردي ارگ رادكان تماس حاصل نمائيد.

زمان ورود : ساعت 17 روز جمعه 25 خردادماه 1397

زمان خروج : ساعت 16 روز شنبه 26 خردادماه 1397

مكان: كيلومتر 75 جاده مشهد – قوچان، (13 كيلومتر بعد از چناران – تابلوي فرعي رادكان) 9 كيلومتر به سمت روستاي رادكان – انتهاي كوچه خواجه نظام الملك 3- اقامتگاه بوم گردي ارگ رادكان

مبلغ هزينه براي هر نفر با احتساب تخفيف ويژه دانشگاهيان معادل 1000000 ريال (يك ميليون ريال) مي باشد.

تبصره: با توجه به بازي تيم ملي در عصر جمعه ساعت 19/30 با مراكش تمهيدات لازم جهت پخش بازي بر روي پرده براي مهمانان علاقمند انديشيده شده است.

radkan