پروژه‌های دانشگاه فردوسی مشهد با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد

vazir96

پروژه‌های ساختمان سرای اساتید و مرکز توسعه فناوری‌های پیشرفته دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز جمعه، اول دی‌ماه 1396 افتتاح شد.

دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد، ابتدا در مزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد و  پس‌ از آن در مرکز توسعه فناوری‌های پیشرفته حضور یافته و این مرکز را که با مساحت 3 هزار مترمربع با هدف کارآفرینی و ایجاد زیرساخت‌هایی برای تجمیع آزمایشگاه‌های دانشگاه فردوسی مشهد ایجادشده بود، را افتتاح کرد.

دکتر بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در جریان این افتتاح با ارائه گزارشی از روند ایجاد این مرکز گفت: مرکز توسعه فناوری‌های پیشرفته با یک نگاه دستگاهی و باهدف تبدیل مهارت به دانش فنی در دانشگاه ایجادشده است. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد همچنین از تأسیس برج فناوری در دانشگاه در آینده خبر داد و اظهار کرد: برای افتتاح این برج از خیرین کمک گرفته‌ایم و امیدواریم که با مساعدت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هر چه زودتر به مرحله بهره‌برداری برسد.

افتتاح سه آزمایشگاه در دانشکده‌های کشاورزی، دامپزشکی و علوم هم به‌صورت هم‌زمان باهدف تکمیل شبکه آزمایشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد در این مرکز به‌صورت ویدئو کنفرانس افتتاح شد.

همچنین در ادامه، ساختمان سرای اساتید دانشگاه فردوسی مشهد با 54 واحد 2 و 3 خوابِ برای استفاده اعضای هیئت‌علمی جوان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

دکتر باباخانی، معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد با ارائه گزارشی از روند ساخت این مجموعه و همچنین مجموعه رفاهی در استان گلستان یادآور شد: دغدغه رفاه و آسایش اعضای هیئت‌علمی در دوره جدید هیئت‌رئیسه دانشگاه در اولویت قرار گرفت و اقداماتی برای این مهم انجام‌شده است.

بازدید از باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه و آشنایی با فعالیت‌های مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه، برگزاری نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه‌های جمعی و همچنین برگزاری جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه از دیگر برنامه‌های حضور دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه فردوسی مشهد بود.

دکتر غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری همچنین در نشست خبری که در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه برگزار شد با قدردانی از زحمات دانشگاه در توسعه دیپلماسی علمی کشور خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد رتبه اول در جذب دانشجویان بین‌المللی را دارا است و این جزء افتخارات این دانشگاه است که وزارت علوم امیدوار است بتواند تسهیلات بیشتری برای این‌گونه دانشگاه‌ها فراهم کند.

لازم به ذکر  تمدید حکم دکتر کافی برای ریاست دانشگاه فردوسی مشهد برای چهار سال دیگر در حاشیه این نشست انجام شد.

drkafiostsdsara96

vazirostadsara96

برای مشاهده عکس های بیشتر اینجا را کلیک کنید.