افتتاح مسیر ویژه تردد خودروهای امدادی در دانشگاه فردوسی مشهد

khodro.1

همزمان با برگزاری هفته پدافند غیر عامل در دانشگاه فردوسی مشهد، بمنظور سهولت در انجام ماموریت خودروهای امدادی، مسیر ویژه تردد اتومبیل های اورژانس و آتش نشانی به داخل پردیس دانشگاه فردوسی مشهد با حضور مسئولان دانشگاه و مسئولان سازمان اورژانس و آتش نشانی به بهره برداری رسید.

لازم به ذکر است نشست هماهنگی ایجاد مسیر ویژه تردد خودروهای امدادی در پردیس دانشگاه با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و مسئولان سازمان اورژانس و آتش نشانی در روز دوشنبه 8 مهر ماه 96 در دفتر مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد و پس از بحث و بررسی، تفاهم نامه همکاری با این دو سازمان و تعیین مسیر ویژه برای ورود خودروهای امدادی به پردیس دانشگاه، با حضور مسئولان دانشگاه و مسئولان اورژانس و آتش نشانی مسیر ویژه تردد اتومبیل های اورژانس و آتش نشانی به داخل پردیس دانشگاه فردوسی مشهد به بهره برداری رسید.

افتتاح مسیر ویژه تردد خودروهای امدادی در دانشگاه فردوسی مشهد

khoro.4