مراسم بزرگداشت روز كارمند و تجليل از كاركنان منتخب دانشگاه فردوسی مشهد

800544

به مناسبت بزرگداشت هفته دولت مراسم تجلیل از کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد در روز سه شنبه 14 شهریور ماه 1396 در محل تالار دکتر رحیمی زاده دانشکده علوم این دانشگاه برگزار شد. در این مراسم که با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه، هیات رئیسه دانشگاه و همچنین سایر مدیران دانشگاه برگزار شد، از کارمندان منتخب دانشگاه فردوسی مشهد تجلیل به عمل آمد.

دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین و کارمندان دانشگاه و نیز تبریک روز کارمند بیان کرد : چهارم شهریور ماه نشانی است که در همه ی روز ها به یاد داشته باشیم که اگر کاری صورت می گیرد محصول همت های کسانی است که هرکدام به سهم خود گوشه ای از آبادانی این مرز و بوم را به عهده گرفته اند. ایشان بیان داشت در فراز و نشیب های اقتصادی، کارمندان اولین افرادی هستند که این بار را بر دوش خود احساس می کنند و اثر نامطلوب آن بیشتر و پیش تر بر زندگی آن ها نمایان می شود.

وی افزود : در این مناسبت آن چه که محترم شمرده می شود روحیه ی عزم و تلاش است و انسان هایی ارج گذاشته می شوند که نفیس ترین سرمایه شان شرافت کاری و عزت نفس است. بنده این سعادت را داشته ام که در خانواده بزرگ دانشگاه فردوسی مشهد و با گروهی از شریف ترین و دلسوز ترین کارکنان که با تلاش و همدلی خود چرخ های این دانشگاه را به گردش در می آورند همکار هستم.

وی با بیان این که هر نظام و مجموعه در حرکت کلان خود به دنبال اهداف بلندی است خاطر نشان کرد : ما امروز در مجموعه ی دانشگاه فردوسی مشهد گرد هم آمدیم تا به هدف اعتلای فرهنگی و علمی جوانان این مرز و بوم همت بگماریم و هر قدمی که بر می داریم گام کوچکی است که ما را به  سوی آن هدف نزدیک تر می کند.

دکتر کافی در ادامه اظهار داشت : ما در دانشگاه فردوسی مشهد وارث نام های بزرگی هستیم و آن نام ها بدون شک ثمره ی تلاش های همدلانه ی این مجموعه ی بزرگ است و اگر کامیابی حاصل شده است  پشت پرده آن دریایی از تلاطم و جنب و جوش این خانواده ی بزرگ است. هنر مدیران در مجموعه های این چنینی این است که تنها به میوه و ثمره چشم ندوزند بلکه تمامی عوامل را که سبب شده اند این میوه ها به ثمر برسند را گرامی بدارند . تاریخچه پربار دانشگاه بهترین گواه است که این درخت عمری را به سلامت گذرانده است ،درخت هر قدر هم که سالم باشد به رسیدگی و مراقبت نیاز دارد .

رییس دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تشکر از عوامل برگزاری این مراسم بیان کرد: دراین مراسم کسانی که به عنوان نمونه معرفی می شوند تنها نمایندگان تمامی کارکنان دانشگاه اند چراکه همه ی کارکنان دانشگاه دلسوز و پرتلاش و شایسته ی تقدیر اند .

حجت الاسلام صالحی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد نیز  در این مراسم ضمن تبریک روز کارمند و خیر مقدم به حاضران گفت : امروزه وقت خود را به عنوان کار در سه شکل صرف میکنیم ، اشتغال یک مشغله ی نیمه وقت است که در آن خدماتی را به جامعه ارائه می دهیم ، شغل فردی تمام وقت با هدف مشخص و خدمت مشخص که اجر و مزد می گیرد ؛ متاسفانه بخش زیادی از جامعه ی مشغول به خدمت با این مساله درگیرند، سوم حرفه که وضعیت برتر یک شغل است که در ازای کارانجام شده و پاداش، شرایط شغل ارتقا می یابد. امروزه اگر راندمان کاری مطلوب نیست به این دلیل است که شغل به حرفه تبدیل نشده است که برای تبدیل شغل به حرفه نیازمند دانشیم . انسان های حرفه ای نگاهشان از انسان های غیر حرفه متفاوت است .

وی در ادامه بیان کرد : اگر بخواهیم راندمان کاری یک سازمان ارتقا یابد باید اخلاق ارتقا یابد . اخلاق مقدم بر قانون است ، اولین گام برای ارتقای اخلاق این است که نگاهمان به همکار و دیگر کارکنان اخلاقی باشد و برد و باخت نباشد. در گزاره های دینی به نگاه صحیح و اخلاقی تاکید شده است. اگر این نگاه ناصحیح در بین مدیران و کارکنان اتفاق نیافتد حتما در سطح علمی و فرهنگی دانشگاه تاثیر گذار خواهد بود .

دکتر باباخانی معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد نیز ضمن تبریک به حضار و خیرمقدم، از تلاش های خالصانه کارکنان دانشگاه قدردانی نمود. ایشان در ادامه به برخی از فعالیت های انجام شده در حوزه معاونت اداری و مالی اشاره نمود. وی افزود با تلاش مسئولان دانشگاه تعدادی از همکاران قراردادی به پیمانی تبدیل وضعیت پیدا کردند و اظهار امیدواری نمود این موضوع برای سایر همکاران ذی نفع نیز انجام شود. در ادامه ایشان به ساخت و تجهیز مرکز آموزشی و رفاهی بهشهر اشاره و اذعان داشت که در نیمه مهرماه سال 1396 مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

مهندس ساقی مدیر کارگزینی و رفاه دانشگاه فردوسی مشهد نیز در سخنان خود ضمن تبریک به کارکنان منتخب گزارشی از روند انتخاب این کارکنان ارائه نمود.

در پایان با حضور مسئولان دانشگاه از کارکنان منتخب دانشگاه فردوسی مشهد تجلیل شد.

download iconمشاهده لیست کارکنان منتخب دانشگاه در سال 1396

800547