قابل توجه بیمه شدگان محترم تکمیل درمان 1397-1396

شرایط و تعهدات بیمه تکمیلی درمانی دانشگاه

احتراماً با عنایت به هدف ستاد رفاهی مبنی بر ارائه خدمات بیمه‌ای در شأن و منزلت کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد به استحضار می‌رساند، بيمه درمان تكميلي همكاران محترم از تاریخ 1396/03/01 لغایت 1397/03/01 با بیمه ایران و با شرايط و تعهدات ذیل منعقد شده است. لذا مقتضی است کلیه همکاران طبق اطلاعیه ای که روزهای آتی در سایت دانشگاه اعلام خواهد شد از طریق پرتال شخصی (پویا) اقدام لازم بعمل آورند.

توجه 1 : سرانه حق بیمه درمان تکمیلی با تعهد دندانپزشکی با احتساب ارزش افزوده معادل 953510 ریال و بدون تعهد دندانپزشکی با احتساب ارزش افزوده 775205 ریال برای هرنفر خواهد بود. ضمنا براي كليه بيمه شدگان اصلي قرارداد، يك فقره بيمه آتش سوزي طرح حامي خانه و خانواده به صورت رایگان در زمان انعقاد قرارداد صادر خواهد شد.

- بر اساس مصوبه هیأت رئیسه محترم دانشگاه، 50 درصد مبلغ حق بیمه جهت سرپرست دانشگاهی و افراد تحت تکفل قانونی و والدین توسط دانشگاه به عنوان یارانه بخشی از هزینه حق بیمه پرداخت می‌گردد (50 درصد به عهده دانشگاه و 50 درصد به عهده متقاضی).

شرایط و تعهدات :

download iconطرح گروهی فول درمان طرح شماره 1 ( با تعهد دندان‌پزشکی )

download iconطرح گروهی فول درمان طرح شماره 2 (بدون تعهد دندان‌پزشکی)

توجه 3 :  افرادی می‌توانند به صورت وابسته به فرد اصلی، تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند که دارای شرایط ذیل باشند :

• همسر کارکنان مرد و زن سرپرست دانشگاهی .
  • فرزندان ذکور تا سن 20 سال و در صورت اشتغال به تحصیل تا سن 25 سال و دانشجویان رشته پزشکی تا 26 سال و فرزندان اناث مادامی که شاغل نبوده (بیمه نداشته باشد) و یا ازدوج نکرده باشند.
  •  پدر و مادر (صرف داشتن دفترچه بیمه)
  •  سایرین (خواهر، برادر و ...) مشروط بر ارائه مدارک مثبته قانونی تحت تکفل.

توجه 4 : پرسنل استخدام جدید، انتقالی، همسر پرسنلی که ازدواج نموده‌اند و یا افرادی که در طول مدت قرارداد تحت کفالت قانونی بیمه شده اصلی درآمده‌اند در صورتی می‌توانند تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند که حداکثر ظرف مدت 25 روز پس از تاریخ حکم، کفالت و ازدواج از طریق ستاد رفاهی به شرکت بیمه معرفی می‌شوند.

توجه5 : نوزادان تازه متولد شده نیز منوط به اینکه حداکثر ظرف مدت 50 روز از تاریخ تولد به شرکت بیمه معرفی ‌شوند می‌توانند از بدو تولد تحت پوشش قرار گیرند.

توجه6 : صحت اطلاعات ارسالی به عهده متقاضیان خواهد بود، لذا خواهشمند است نهایت دقت در این خصوص صورت پذیرد تامشکلی در روند بیمه تکمیلی ایجاد نشود. همچنین عدم ارسال درخواست بیمه تکمیلی از طریق پرتال پویا، به منزله انصراف شخص از دریافت خدمات بیمه تکمیلی درمان تلقی خواهد شد.

توجه 7 : به استحضار می‌رساند پیرو اعلام شرکت بیمه ایران، هزینه های بیمه تکمیلی درمان همکاران محترم و افراد تحت تکفل ایشان فقط به حساب بیمه شده اصلی واریز می گردد و امکان واریز به شماره حساب افراد دیگر امکان پذیر نمی باشد.

توجه 8 : باستحضار مي‌رساند شرايط و مدارك مورد نياز جهت دريافت فاكتورهاي درماني، ليست دندان‌پزشكان معتمد بيمه ايران، ليست داروخانه‌هاي طرف قرارداد شركت بيمه ايران و مراکز فیزیوتراپی به شرح ذیل می باشد.

download iconشرايط و مدارك مورد نياز جهت دريافت فاكتورهاي درماني (جدید)

دندان پزشکان معتمد بیمه ایران (جدید) download icon

download iconليست داروخانه‌هاي طرف قرارداد شركت بيمه ايران

download iconلیست مراکز فیزیوتراپی

نحوه مشاهده و پیگیری هزینه های درمانی

بنا بر اطلاعیه شرکت بیمه ایران، همکاران محترم مشمول بیمه تکمیل درمان، می توانند کلیه هزینه های درمانی خود را از سایت جدید شرکت خدمات بیمه ای اسطوره، مشاهده و پیگیری نمایند.

1- به سایت شرکت خدمات بیمه ای اسطوره به آدرس http://www.ostoreh.co مراجعه نمایید.

2-  "سامانه استعلام پرونده" را انتخاب کنید.

3- در قسمت کد ملی، کد ملی و در قسمت رمز عبور نیز مجددا کد ملی را وارد نمایید.

توجه : کد ملی فردی که اسناد و هزینه های درمانی مربوط به او می باشد را وارد نمایید و سپس در اولین فرصت اقدام به تعییر رمز عبور نمایید.

logoostoreh

اطلاعات تماس شرکت بیمه ایران