قابل توجه بیمه شدگان محترم تکمیل درمان 1396-1395

شرایط و تعهدات بیمه تکمیلی درمانی دانشگاه

احتراماً با عنایت به پیگیری ستاد رفاهی جهت پرداخت 50 درصد هزینه حق بیمه درمان تکمیلی کارکنان اصلی بیمه شده و افراد تحت تکفل توسط دانشگاه و مصوبه هیأت رئیسه محترم در خصوص پرداخت هزینه مذکور از محل هزینه رفاهی و همچنین باتوجه به هدف ستاد رفاهی مبنی بر ارائه خدمات بیمه‌ای در شأن و منزلت کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد به استحضار می‌رساند، بيمه درمان تكميلي همكاران محترم از تاریخ 1395/03/01 لغایت 1396/03/01 با بیمه ایران و با شرايط و تعهدات ذیل منعقد شده است. لذا مقتضی است کلیه همکاران طبق اطلاعیه ای که روزهای آتی در سایت دانشگاه اعلام خواهد شد از طریق پرتال شخصی (پویا) اقدام لازم بعمل آورند.

توجه : سرانه حق بیمه درمان تکمیلی با تعهد دندانپزشکی بدون احتساب ارزش افزوده معادل 845000  ریال و بدون تعهد دندانپزشکی بدون احتساب ارزش افزوده 680000 ریال برای هرنفر خواهد بود. ضمنا براي كليه بيمه شدگان اصلي قرارداد، يك فقره بيمه آتش سوزي طرح حامي خانه و خانواده به صورت رایگان در زمان انعقاد قرارداد صادر خواهد شد.

شایان ذکر است، با عنایت به اینکه تاکنون رقم ارزش افزوده سال 1395 اعلام نشده است، براساس مصوبات دولت 9 تا 10 درصد به مبالغ مذکور اضافه خواهد شد.

download iconطرح گروهی فول درمان (طرح الف، فاقد ارایه خدمات دندان پزشکی)

download iconطرح گروهی فول درمان (طرح ب، ارایه خدمات دندان پزشکی)

توجه 1 :  افراد تحت تکفل شامل بندهای ذیل می باشند:

• همسر کارکنان شاغل و بازنشسته مرد و زن سرپرست خانوار
  • سایرین (پدر، مادر، خواهر، برادر و .....) مشروط بر ارائه مدارک مثبته تحت تکفل

توجه 2 : نحوه ثبت نام و حذف و اضافه بیمه تکمیلی در سال جدید به طور کلی تغییر کرده است و ثبت نام فقط از طریق پرتال پویا و در مهلت مقرر امکان پذیر می باشد.

download iconدریافت فایل راهنما

• عدم ارسال درخواست بیمه تکمیلی از طریق پرتال پویا، به منزله انصراف شخص از دریافت خدمات بیمه تکمیلی درمان تلقی خواهد شد.
  • صحت اطلاعات ارسالی به عهده متقاضیان خواهد بود، لذا خواهشمند است نهایت دقت در این خصوص صورت پذیرد تا مشکلی در روند بیمه تکمیلی ایجاد نشود.
  • پرسنل استخدام جدید، انتقالی, همسر پرسنلی که ازدواج نموده اند و یا افرادی که در طول مدت قرارداد تحت کفالت قانونی بیمه شده اصلی در آمده اند منوط به اینکه حداکثر ظرف مدت 25 روز پس از تاریخ حکم، کفالت و ازدواج از طریق ستاد رفاهی به شرکت بیمه معرفی شوند، می توانند تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان از ماه بعد قرار گیرند.
  • نوزادان تازه متولد شده نیز منوط به اینکه حداکثر ظرف مدت 50 روز از تاریخ تولد ، توسط ستاد رفاهی به شرکت بیمه معرفی شوند، از بدو تولد تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

توجه 3 : به استحضار می‌رساند پیرو اعلام شرکت بیمه ایران، هزینه های بیمه تکمیلی درمان همکاران محترم و افراد تحت تکفل ایشان فقط به حساب بیمه شده اصلی واریز می گردد و امکان واریز به شماره حساب افراد دیگر امکان پذیر نمی باشد.

توجه 4 :  فرم "تحویل مدارک درمانی بیمه شدگان" شرکت بیمه ایران در ذیل ارائه گردیده است. لذا همکاران محترم می بایست در هر بار مراجعه به دفتر نمایندگی بیمه جهت اخذ هزینه های درمان ، ابتدا فرم ذیل را در 2 نسخه پرینت گرفته و پس از درج مشخصات مربوط به هزینه های درمانی خود و افراد تحت تکفل، آن را به دفتر نمایندگی بیمه ایران در دانشگاه تحویل تا مقدمات پرداخت هزینه ها میسر گردد.

download iconدریافت فرم تحویل مدارک درمانی بیمه شدگان

توجه 5 : باستحضار مي‌رساند شرايط و مدارك مورد نياز جهت دريافت فاكتورهاي درماني، ليست دندان‌پزشكان معتمد بيمه ايران، ليست داروخانه‌هاي طرف قرارداد شركت بيمه ايران و مراکز فیزیوتراپی به شرح ذیل می باشد.

download iconشرايط و مدارك مورد نياز جهت دريافت فاكتورهاي درماني

download iconاسامی دندان‌پزشكان معتمد بيمه ايران

download iconليست داروخانه‌هاي طرف قرارداد شركت بيمه ايران

download iconلیست مراکز فیزیوتراپی

توجه 6 :  شرکت خدمات بیمه ای اسطوره(بیمه ایران) امکان مشاهده جزئیات هزینه های پرداختی بیمه درمان تکمیلی همکاران را فراهم نموده است لذا همکاران محترم می توانند ضمن مراجعه به سایت شرکت مذکور با استفاده از راهنمای پیوست نسبت به مشاهده نسخه های تحویلی و مبلغ دریافتی اطلاع حاصل فرمایند.

download iconراهنمای نحوه مشاهده جزئیات هزینه های درمان تکمیلی بیمه ایران

جهت ورود به پرتال و مشاهده هزینه ها کلیک نمایید