تقدیر سرپرست وزارت علوم تحقیقات و فناوری از رئیس دانشگاه فردوسی مشهد برای برگزاری مطلوب اجلاس رؤسای دانشگاه‌های سراسر کشور

دکتر محمدعلی نجفی، سرپرست وزارت، علوم تحقیقات و فناوری، در پیامی برای آقای دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، از ایشان برای برگزاری با نظم و مطلوب اجلاس رؤسای دانشگاه‌های سراسر کشور سپاسگزاری کرد.

در این پیام آمده است: اکنون که اجلاس رؤسای دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد طی روزهای یازدهم تا سیزدهم شهریورماه 1393 با نظم هرچه تمام‌تر برگزار شده و آثار و نتایج قابل توجهی داشته است بر خود فرض می‌دانم که زحمات بی‌شائبه مسئولانه و دلسوزانه جناب‌عالی و همکاران متعهد و مدیران مدبرتان در آن دانشگاه سپاسگزاری نمایم.

بی‌شک برگزاری این اجلاس با شکل و محتوا و سازماندهی مطلوب جز با مدیریت جناب‌عالی و در سایه کار گروهی منسجم استادان، مدیران و کارکنان دانشگاه ممکن نبود.

از ایزد دادگر توفیق همگان را در خدمت به نظام جمهوری اسلامی که میراث ارزشمند امام راحل (ره) و ثمره خون شهیدان است خواستارم.