مركز رفاهي دانشگاه

ghaza

شرايط و نحوه استفاده از خدمات

1- هماهنگي لازم با پذيرش مركز رفاهي شماره 1 و 2 جهت رزرو سالن و سفارش غذا (تلفني و حضوري )

2- عقد قرار داد لازم (ذكر اين نكته ضروري است كه با عنايت به اينكه مركز رفاهي دانشگاه يك واحد خودگردان است از طرف دانشگاه هيچ گونه اعتباري جهت هزينه هاي جاري مركز اختصاص نيافته است لذا مبلغ 50% از كل قرار داد غذا وهزينه سالن به هنگام عقد قرارداد و50% ديگر پس از مشخص شدن تعداد دقيق نفرات 3 روز قبل از برگزاري مراسم دريافت وتسويه حساب كامل به عمل مي آيد.)

امكانات

مرکز رفاهی شماره 1 :

1- دو سالن مجزا و مجهز جهت برگزاري مراسم و مجالس هر يك به ظرفيت 300 نفر

2- فضاي باز جهت برگزاري مراسم و مجالس به ظرفيت 750 نفر ( مخصوص فصل تابستان)

3- فضاي سنتي آلاچيق با ارائه غذاهاي سنتي و فست فود

هزينه خدمات

1- اجاره سالن ها در يك نوبت مجلس مبلغ 7/000/000 ريال

2- اجاره فضايباز در تابستان مبلغ 9/000/000 ريال

3- طبق مصوبه هيأت رئيسه محترم دانشگاه اجاره هاي مذكور جهت همكاران محترم و افراد تحت تكفل آنها با 30% تخفيف محاسبه و اعمال خواهد شد.

4- بديهي است قيمت هاي فوق در هر سال با توجه به تصميمات شوراي سياستگزاري مركز رفاهي تغيير خواهد كرد.

5- زمان مراجعه جهت تعيين وقت و عقد قرارداد مجالس از ساعت 22-8 هر روز می باشد.

شرايط و نحوه سفارش غذا

1ـ باعنايت به اينكه در مركز رفاهي غذا به صورت روزانه پخت مي گردد لذا همكاران گرامي بر اساس برنامه غذايي هفتگي مركز كه در پورتال كاركنان و اعضاء هيات علمي قرار مي گيرد تا پانزده پرس حداكثر تا ساعت 15 روز قبل و در صورت درخواست بيش از 15پرس حضوراً جهت سفارش و رزرو اقدام نمايند.

2 ـ ساعات تحويل غذا در روزهاي هفته جهت ناهار از ساعت 12 الي 14/30 بوده و در روزهاي پنجشنبه و جمعه از ساعت 11/30 الي 13 مي‌باشد در صورت مراجعه بعد از ساعت 13 تحويل غذا با تأخير انجام مي گردد.

توجه : لازم به ذكر است تخفيفات در نظر گرفته شده صرفاً جهت همكاران دانشگاه بوده و مركز رفاهي از دادن تخفيف به ساير بستگان معذور مي‌باشد.

آدرس و شماره تماس

مرکز رفاهی شماره 1 :

آدرس: مشهد - ميدان تلویزيون - ابتداي بلوار شهيد منتظري بعد از پمپ بنزين - مركز رفاهي دانشگاه فردوسی مشهد

شماره تماس پذيرش و رزرو : 38405017 - 38403381 - 051

نمابر : 38425411 - 051