قابل توجه كليه اعضاي محترم هيأت علمي و كاركنان گرامی شاغل و بازنشسته دانشگاه

ثبت نام اينترنتي مجموعه آموزشی-فرهنگی بهشهر جهت ايام نوروز 98

maincatalog02

به اطلاع دانشگاهيان عزيز مي رساند با لطف پروردگار و تلاش هاي مستمر همكاران محترم حوزه ستاد رفاهي و مركز فاواي دانشگاه، سامانه رزرواسيون مراكز رفاهي (سمر) راه اندازي شد.

متقاضيان محترم مي توانند از روز چهارشنبه مورخ 97/12/8 به پورتال شخصي، قسمت اداري و مالي، منوی رفاهی، گزینه مركز رفاهي شمال مراجعه و رزرو و خريد خود را انجام و  واچر( رسيد و معرفي نامه) خود را دريافت كنند .

توجه : كليه امور مربوط به ثبت نام به صورت اينترنتي انجام مي شود و ستاد رفاهي هيچگونه دخالتي در اين پروسه نخواهد داشت، لذا خواهشمند است ضمن تذكر اشكالات احتمالي يا راهنمايي در خصوص پروسه رزرواسيون، تا حد امكان از مراجعه و تماس با ستاد رفاهي خودداري فرماييد .

ضمنأ راهنماي استفاده از سامانه فوق و قوانين مربوطه در سيستم رزرواسيون آورده شده است .

ستاد رفاهی دانشگاه

معاونت اداری ومالی